Kraaien bij TweeKeerBellen
De popronde zal 7 oktober 's-hertogenbosch aandoen! Bij de TweeKeerBellen zullen deze avond "De Kraaien" neer strijken, de muziek overnemen en de tent op zijn kop zetten! ( www.myspace.com/DEKRAAIEN ) Mis het niet! vanaf 21:00 uur!! Voor meer info check; popronde.nl!

..

 
Woensdag Stammtisch
Ken jij ze nog de goede, oude maar ook foute nummers? Aan welk nummer heb jij enorme nostalgische gedachten? Geef het door aan de DJ en deze zal samen met de TKB-crew zorgen voor een avond om nooit te vergeten!

 
Karaoke
Zing, dans en geniet mee op de zangkunsten van jezelf en een ander die zich aan de Karaoke-microfoon waagt! Kun je echt goed zingen? Kom dan zeker, dat stelt Marieke zeer op prijs. Diegene die het mooist zijn act foutloos kan neerzetten maakt kans op de felbegeerde TKB-Karaoke troffee!

 
Back to the 90's
We gingen voor het eerst op stap, welke muziek hoorden we toen? Ze komen allemaal voorbij vanavond. We gaan nog een keer helemaal los op de beste en vetste hits van de jaren '90.

 
Let the sun go down with FM
De laatste zomeravonden zijn inmiddels aangebroken. Nog een keer een zomers gevoel, voordat we ons weer dik gaan inpakken voor de herfst, regen en sneeuw. Kom vanavond naar TKB en waan je in zomerse sferen. Voor zonnige borrels en muziek wordt gezorgd.

ACTIVITEITEN
:: 28-9 Stammtisch ( Champions League )
:: 5-10 Stammtisch ( Toepen )
:: 7-10 Popronde optereden! De Kraaien
MEER INFO >>
TOP 5
:: Man Down - Rihanna
:: Tonight Tonight - Hot Chelle Rae
:: Gratis Bier - Studenten Anthem
:: Welcome to St. Tropez - Dj Antoine
:: Danza Kuduro - Lucenzo ft. Don Omar
MEER INFO >>
ZUIPERD VD WEEK
:: Mike
MEER INFO >>
BORREL VD WEEK
:: Trojka P!NK
MEER INFO >>Café TweeKeerBellen     Snellestraat 46     ´s-Hertogenbosch     073 6144999     info@tweekeerbellen.nl